Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (6.88 secunde)
Cand li se intampla asta, romanii cer de obicei sfatul prietenilor, apoi necunoscutilor â€" pe forumuri â€" si abia apoi discuta cu partenerul.
Exista 2 categorii Cei care au libido, dar nu intretin relatii sexuale cu partenerii, ci prefera sa se masturbeze. Aceasta categorie de asexuali nu isi doresc sa faca sex cu absolut nimeni, dar asta nu inseamna ca nu se masturbeaza. Ei chiar se simt confortabil cu ideea de masturbare.
RELATII: Omul care te iubeste cu adevarat - intotdeauna iti ofera daruri Pe site-ul relatii.net am citit o poveste despre un pictor talentat care muncea din rasputeri. ... Un pictor era casatorit cu o femeie mai mare decat el cu 20 de ani.
Doamna Alina Mungiu a emis in urma cu cativa ani o teorie tentanta, dar falsa.
Cosmote lanseaza serviciul MMS impreuna cu aplicatia complementara Album MMS, care ofera clientilor posibilitatea de a pastra, trimite si primi mesajele multimedia prin internet. Lansarea acestui serviciu face parte din strategia companiei de diversificare a portofoliului de servicii cu valoare adaugata pentru clientii cosmote.
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul, spune o vorba din batrani care se potriveste relatiei dintre bancile comerciale si unii dintre clientii lor.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Pretul operatiunilor de zi cu zi efectuate de clientii bancilor din Romania ar putea scadea in urmatorii doi ani, ca urmare a concurentei acerbe din sistemul bancar romanesc, desi in ultimul an au crescut, pe seama cererii suficient de mari, au spus miercuri analistii EFMA si Capgemini.Pretul produselor si serviciilor bancare folosite in mod frecvent de clienti, precum platile obisnuite, administrarea contului, utilizarea numerarului si tranzactiile exceptionale, a crescut in Romania la 36 euro in 2008, de la 29 euro in 2007, pentru clientii activi, se arata in raportul World Retail Banking Report 2008, realizat de analistii European Financial Management & Marketing Association (EFMA) si Capgemini.
Romania, cu aproximativ 18 mii de cazuri, se situeaza pe locul doi (dupa Maroc) in clasamentul denunturilor si pe primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, cu 41 de decese in 2007.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. ... Viteza cu care s-au extins competitorii nostri si criza economica sunt cele care ne-au franat expansiunea retelei de hipermarketuri la nivel local", afirma Lespagnol.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Al doilea argument prezentat de Emil Boc se refera la punerea in aplicare a principiului constitutional ca nimeni nu e mai presus de lege si ca prin aceasta se doreste "o justitie mai rapida si cu costuri mai reduse pentru cetatean".
Cancerul bugetar se afla in cu totul alta parte. ... Se afla in preturile pe km de drum asfaltat pe care le plateste dl ministru Berceanu, de 4-5 ori mai mari in comparatie cu alte tari.
“Romania si Bulgaria sunt din ce in ce mai prezente pe piata mondiala cu produse de calitate.
Razboiul” schimbarii etichetelor cu preturi a inceput deja in multe din magazinele satmarene. ... Cei care nu vor respecta aceste prevederi risca sa fie amendati cu sume cuprinse intre 10 milioane si 30 milioane de lei vechi.
Banca Comerciala Romana (BCR) creste cu pana la 3,75% (cresteri intre 0,25 si 0,75 puncte procentuale) nivelul dobanzilor la depozitele in dolari SUA. Noile niveluri de dobanda fixa se aplica la toate noile depozite constituite in dolari incepand cu 15 iunie 2005.
Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a declarat ca "blocada financiara pe care o tot vehiculeaza unele ziare, in ultimul timp, cind abordeaza subiectul denominarii, nu este decit o bomba cu fitil ".
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Reprezentantii Distrigaz Sud, Sucursala de Distributie Galati, nu au reusit sa-si convinga clientii ca orice consumator de gaze naturale trebuie sa semneze contractele noi, acte in care sunt mentionate si celebrele "abonamente".
Galatenii semneaza Cu putina vreme in urma mai multi dintre oamenii politici criticau intentia Distrigaz Sud de a-i obliga pe consumatori sa semneze contracte noi, unde este mentionata obligatia de a plati obonamentul la gaze pentru citeva luni.
google-analytics.com